Lambertsson

Hitta din inre expert – Lambertsson Calculate

Byggbranschen är en av de mest energiintensiva sektorerna i världen och står för en betydande andel av alla koldioxidutsläpp. Samtidigt står klimatomställningen högt på agendan för hela branschen. Men för att kunna ta så informerade beslut som möjligt kring olika produkt- och tjänsteval krävs också data som är enkel att förstå.
Så hur kan man göra det? Jo, genom att göra abstrakta saker så konkret det bara går. Därför utvecklade vi Lambertsson Calculate – en serie beräkningsverktyg som hjälper beslutsfattare att ta bättre beslut.

– Koncept

– Kampanj

– Film

– Sociala medier

– Design

– Webbdesign

– PR

UX-design och webbutveckling

Förutom att ta fram namn och koncept har Thorn Creative formgett beräkningsverktygen och stått för utvecklingen. Användarna kan enkelt generera utskrifter och bli kontaktade efteråt.

Reklamkoncept och rikstäckande kampanj

Lösningen rullades ut med hjälp av en digital lanseringskampanj. Förutom annonsering i sociala kanaler marknadsförde Lambertsson Calculate också med banner displays på Aftonbladet, Omni, med mera. Kampanjen stödjes av pressrelease och utskick via Byggfakta.

Teaserfilm

Vi producerade också ett rörligt inlägg till sociala medier om nyheten. Kampanjen innehöll en broschyr och presentationsmaterial för en intern lansering.