NUDURA

Lansering av nytt varumärke på den svenska marknaden

Nudura är ett världsledande varumärke inom ICF-kategorin (insulated concrete forms) och ägs av Construction Products Group Europe. Dagens byggnader kräver tillförlitliga, högpresterande klimatskal som är energieffektiva, förhindrar värmeförlust, eliminerar köldbryggor och ger en god boendekomfort med jämnt inneklimat, vilket gör Nuduras lösning till en spännande lösning för framtidens lågenergihus.

Vi hjälpte CPG Europe att lansera Nudura på den svenska marknaden med hjälp av en lanseringskampanj i digitala kanaler. Kampanjen omfattade alltifrån marknadsföringsenheter för sociala medier till filmproduktion och web banners.

– Sociala medier kampanj

– Film

– Foto

– Design

– Koncept

– Copywriting

Kommunikationskoncept för sociala medier

Ett lanseringspaket med fyra olika karuseller och enheter togs fram för att stötta lanseringen. Inspirerande foton underbyggdes med budskap och argumentering för tre olika målgrupper.

Filmproduktion i samband med första svenska projektet

När ett varumärke introduceras på en ny marknad är det en framgångsfaktor att kunna visa regionala referensprojekt. Nuduras första projekt i Sverige genomfördes utanför Lund. Vi dokumenterade projektet med stillbilder, filmsekvenser och drönare, och genomförde intervjuer med såväl husägarna som med byggaren och leverantören. Materialet klipptes och bearbetades och blev en viktig del av kampanjen.