Thorn Creative öppnar kontor i Göteborg

 

Sedan månadsskiftet finns nu Thorn Creative med närvaro i Göteborg. Närmare bestämt i Upper Wasa på Föreningsgatan 14.

Sedan pandemins framfart har vi snabbt anpassat oss till ett nytt och mer flexibelt sätt att arbeta och samarbeta. Både vad gäller i kundsamarbeten, med allt fler digitala möten, och i interna kreativa processer. Under de senaste åren har byrån därför attraherat medarbetare som utgått från helt andra platser än Helsingborg, så som Göteborg, Stockholm och södra Skåne. Utöver det har byrån idag befintliga samarbeten med uppdragsgivare i Göteborgsregionen.

Mot bakgrund av det ökar vi nu vår närvaro i Göteborgsregionen ytterligare genom att flytta in på ett fysiskt kontor i Vasastaden. Det säkerställer en hållbar arbetsmiljö för medarbetare som utgår ifrån Göteborg och skapar samtidigt bättre förutsättningar för möten och samarbete – både mellan medarbetare och tillsammans med uppdragsgivare.

Har du vägarna förbi är du varmt välkommen att besöka oss på Upper WasaFöreningsgatan 14. Och som vanligt finns vi ju givetvis alltid tillgängliga för ett oväntat besök även nere på Hetch i Oceanhamnen.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och ta del av trender, insikter och byrånyheter.

* indicates required

Fler nyheter